Blogpost: Sofie

"Boek niet gevonden"

24-01-2021 door Sofie 4 reacties
Ken je dat? Dat je ook wel eens een Engels boek wilt lezen, maar dan kun je het niet op je lijst zetten omdat het niet op Hebban staat?

Het overkomt mij regelmatig dat ik een Engelstalige literatuur op mijn Aan het lezen-lijst wil zetten, maar vervolgens is er op dit hele platform geen match te vinden. Jane Austen, Shakespeare en Oscar Wilde zijn voorbeelden van literatuurhelden die prachtige Engelstalige manuscripten hebben gepubliceerd. Een deel van hun werk staat wel degelijk online, maar voor veel boeken raadpleeg ik meestal een app als Goodreads.

Dit heeft als gevolg dat ik twee uiteenlopende Reading Challenges open heb staan. Meestal is hij op Goodreads eerder voltooid, maar dan wil ik hem op Hebban ook nog even halen. Daarom heb ik bijna ieder jaar meer boeken gelezen dan mijn Reading Challenge doet blijken, en dit werkt motiverend om hem ieder jaar weer een beetje hoger te zetten. Rekening houdend met mijn aankomende stage, heb ik er dit jaar 5 minder ingesteld dan vorig jaar, maar als mijn stage voorbij is ga ik terug naar de 60. 

"Boek niet gevonden" is een welbekende regel die zo af en toe eens op mijn beeldscherm verschijnt. Hoe veel boeken die niet op Hebban staan hebben jullie gelezen?

Reacties op: "Boek niet gevonden"

Gesponsorde boeken