Blogpost: Wendy

Boeken van Wendy

Wat is jouw Vergeten Boek?
Mijn vergeten boek is Nell. Een roman van Mary Ann Evans.

Waar in huis vond je jouw Vergeten Boek?
Omdat mijn boekenkasten vol zijn (en heringedeeld moet worden) liggen de ongelezen boeken op stapels. Het boek Nell lag helemaal onderaan een van die stapels met de titel naar achter.

Wanneer en waar kocht je jouw Vergeten Boek?
Ik heb het boek een jaar of 8 geleden gevonden in een soort 'minibieb' bij mij in de buurt. Er staat een kast waar men boeken in kan zetten en zo een ander boek kan kiezen.

Waarom wilde je dit boek graag lezen destijds?
Ik had toen de film gezien. Was heel ontroerd door het verhaal en de rol die Jodie Foster erin speelde. Ik wist niet dat er ook een boek van was maar toen ik hem zag staan was ik heel blij en verrast. Gelijk meegenomen.

Waarom is dit een Vergeten Boek geworden?
Het was die dag een drukke en hectische dag, bij thuiskomst heb ik de spullen weggelegd met de gedachte het op te ruimen maar er kwam steeds meer bovenop te leggen en zodoende vergeten. Nou ja vergeten, ergens in mijn achterhoofd wist ik het nog wel. Bij de vraag van vandaag kwam dit boek direct boven en ging ik op zoek.

Wat denk je nu over je Vergeten Boek?
Dat ik het jammer vind dat ik het nog niet gelezen heb. Zonde want de film was al zo indrukwekkend.

Ga je je Vergeten Boek deze week lezen?
Zou zo maar kunnen. Ik plan niet wat ik ga lezen en weet niet of ik er aan toe kom. Het boek wordt daarentegen zeker wel gelezen en dat over niet al te lange tijd

Zo ja, update je blog gedurende deze week met je (spoilervrije) voortgang en leeservaringen.
Is het gelukt je Vergeten Boek uit te lezen deze week, plaats dan een recensie over het boek

Reacties op: Boeken van Wendy

Gesponsorde boeken