Boekenmarkt in de kerk

Goede avond allemaal,
Vandaag 31-08-2018 heb ik het lekker druk gehad, want er was een rommelmarkt in de kerk. Deze kerk verzamelt het hele jaar door spullen (ook boeken) om op een bepaalde datum te verkopen en de opbrengsten gaan naar het goede doel. Een prima plek om een heleboel boeken in te slaan. Vorig jaar gingen we met de auto van m'n vader, maar dit jaar moesten mijn moeder en ik met de bus en dat was me wat zeg. Een halte te vroeg uitstappen, veel lopen, de weg vragen en dan nog verdwalen (ik weet het, ik ben een genie.) Uiteindelijk zijn we maar een groep ouderen gaan volgen en kwamen zo bij de kerk en jeetje wat stond er een lange wachtrij buiten (er waren zelfs horken die voor wilde dringen.) Eenmaal binnen was het een gekkenhuis (het leken wel hyena's!) Gelukkig was het bij de boeken rustig (voor zover je het rustig kan noemen) en normaal. Heb werkelijk elke stapel, kast en doos doorgespit en heb een lekker stapeltje bemachtigd.

Bookhaul:
Het parfum van Patrick Suskind
De school is weg van Jacques Vriens
Een stellletje mooie vrienden van Jacques Vriens
Underworld van Cathy Macphail
De magische bibliotheek van Gaarder/Hagerup
Het bezoek van de lijfarts van Per Olov Enquist
The boys from Brazil van Ira Levin
I know why the caged bird sings van Maya Angelou
Brave new world van Aldous Huxley
The bottle factory outing van Beryl Bainbridge
The adventures of Huckleberry Finn van Mark Twain
I'm the king of the castle van Susan Hill
The snapper van Roddy Doyle
Being there van Jerzy Kosinski

Vorig jaar had ik zelfs een nog grotere stapel, maar kon helaas niet zoveel vinden. Al deze boeken hebben bij elkaar opgeteld maar 12 euro gekost. Kan er voorlopig weer tegenaan. Een paar van deze boeken komen op mijn Wil ik lezen plank en over die boeken ga ik ook recensies schrijven, en een paar boeken van dezen bookhaul niet (boeken/series die ik te goed vind, wil ik lekker voor mezelf houden. Kan het niet beter uitleggen. Dit gaat in de toekomst vaker voorkomen.) Wel zal ik in blogs vertellen dat ik die boeken op dat moment aan het lezen ben, hoeveel ik heb gelezen en op welke blz ik dan ben geeindigd, meer niet.

Ben er trouwens net achtergekomen dat de blog van gisteren 30-08-2018 niet is opgeslagen. Dit is al de tweede keer dat dit gebeurd (heeft Hebban dit vaker?) De vorige keer kon ik nog op tijd de blog overnieuw schrijven, met de blog van gister kwam ik er pas net achter. Nou, dan vat ik gister nog even snel samen: 10 blz gelezen uit het e-book Saturnusplein 3 van Josha Zwaan en daarmee nu op blz 130. 30 blz gelezen uit het boek Huiver van Maggie Stiefvater en daarmee nu op blz 80. Zo, jullie hebben dus niet veel gemist en zijn nu weer helemaal bij : )

En na de chaotishe heenrit, de survival in de kerk en de vermoeide terugrit, ben ik gebroken. Dus dan is het zeker geen verrassing dat ik niks heb gelezen vandaag. Ik ga maar eens vroeg naar bed (voor mijn doen.)

Fijne avond allemaal,

Cheen
Reacties op: Boekenmarkt in de kerk

Gesponsorde boeken