Blogpost: Sanne Nijsen

Bookhaul november

Bookhaul november

20151125_120634.jpg?w=300

Hoewel ik mijzelf had voorgehouden gewoon mijn koopverbod door te zetten, is dat deze maand niet helemaal gelukt. In mijn omgeving is er een winkel die een boekenwinkel heeft opgekocht en boeken dus voor vrij weinig geld verkoopt! Het nieuwste boek van Esther Verhoef, De Kraamhulp, was namelijk maar 12 euro.  En dat terwijl hij tussen de normale boeken er gewoon nog voor 20 euro lag. En nergens beschadigingen ofzo. Dus ik ben lekker los gegaan.

20151125_120723.jpg?w=300

Dit zijn de zes boeken die ik deze maand gekocht heb:
De Kraamhulp – Esther Verhoef
Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamhulp. De baby is lief en gezond, maar Didi's herstel gaat langzaam.Miriam, werkzaam bij de politie Rotterdam, kan de plotselinge dood van haar broer niet verwerken. Ze vermoedt kwade opzet van zijn mooie weduwe Hennequin. Tijdens haar zoektocht naar Hennequins verleden groeit bij Miriam de overtuiging dat ze te maken heeft met een levensgevaarlijke psychopate. En juist deze vrouw heeft zich onmisbaar gemaakt in het jonge, kwetsbare gezin...

Het rampzalige verhaal van jou en mij – Jess Rothenberg
Sterven aan een gebroken hart is nog maar het begin. Welkom in de eeuwigheid!Als Brie wordt gedumpt door Jacob betekent dat het einde van haar wereld. Letterlijk. Alleen is Brie nog niet klaar om onder de zoden te liggen en ze blijft als geest op aarde. Nu ze D&W is (Dood en Weg), komt Brie erachter dat liefde veel ingewikkelder is dan ze ooit had gedacht. In Half Moon Bay begint haar familie uit elkaar te vallen. Haar beste vriendin verbergt een geheim over Jacob en de waarheid achter zijn verraad. En dan is er Patrick, Brie's mysterieuze nieuwe gids en collega-Verloren Ziel die misschien wel de sleutel tot haar eeuwige geluk in handen heeft.

Voilet – Abigail Gibbs
Door een toevallige ontmoeting op een verlaten plein stort Violet in een wereld die haar wildste fantasieën overtreft - een wereld vol elegantie en schoonheid waar aristocratische vampieren wonen en hun decadente genoegens uitleven... een plaats van waaruit geen ontsnapping mogelijk is ... Maar onder die pracht en praal gaat een duisternis schuil, belichaamd in de charismatische, maar gevaarlijke erfgenaam van de troon, Kaspar Varn. Als Violet en Kaspar zich overgeven aan een passie die hun gescheiden werelden overstijgt, ontdekken ze dat het een passie is die een prijs heeft.

Herfstroos – Abigail Gibbs
Herfstroos woont in een slaperig kuststadje in Zuid-Engeland. Diep onder het oppervlak van haar rustige leven bevinden zich duistere geheimen. Haar grootmoeder werd vermoord, en het bruisende Londen is heel ver weg. Ze beschikt over bijzondere krachten, maar op school wordt ze gemeden en veracht vanwege de littekens op haar huid. De verschijning van een knappe jongen op haar school zet haar wereld op zijn kop. Hij heeft dezelfde tekens op zijn huid als zij. Plotseling worden de geheimzinnige tekens als iets cools gezien en staat Herfstroos in het gevaarlijke middelpunt van de belangstelling. Bovendien heeft ze terugkerende dromen over Violet en de knappe vampierprins Kaspar Herfstroos moet Violet zien te redden voordat het te laat is.

De 100 – Kass Morgan
Door een kernramp is de aarde onleefbaar geworden. De mensheid heeft zichzelf weten te redden en leeft nu in een ruimteschip dat rond de aarde zweeft. Niemand weet wanneer (of zelfs maar óf) de aarde weer leefbaar zal worden. Maar door de groeiende populatie en het opraken van de voorraden, moet er een beslissing genomen worden voordat het te laat is... De oplossing lijkt onmenselijk: 100 jeugdgevangenen worden naar de aarde gestuurd om deze te verkennen. Samen moeten ze proberen te overleven, maar wie kun je vertrouwen als je weet dat al je lotgenoten hier zitten omdat ze een crimineel verleden hebben?

De Endgame: de Opdracht – James Frey
nu. vandaag. morgen.
endgame is echt.
endgame is begonnen.
de toekomst ligt open.
het komt zoals het komt.
12 Spelers. Jong van lichaam, maar oud van oorsprong.
De hele mensheid stamt af van hun bloedlijnen.
Ze zijn geschapen en verkozen duizenden jaren geleden.
Sindsdien bereiden ze zich voor, dag in dag uit.
Ze zijn niet bovennatuurlijk.
Niemand kan vliegen, lood in goud veranderen, of zichzelf genezen.
Als de dood komt, dan komt-ie. Voor hen, voor ons allemaal.
Ze zijn de erfgenamen van de aarde, en zij zullen het Grote Raadsel van de Redding moeten oplossen.
Een van hen moet dat doen, of we zijn allemaal verloren.lees het boek.
ontdek de aanwijzingen. los het raadsel op.
slechts één kan winnen.
endgame is echt.
endgame is begonnen.En ja, het grootste gedeelte (eigenlijk alles behalve “De Kraamhulp”) is vertaald. Natuurlijk weer dubbel, maar voor die prijzen kon ik ze niet laten liggen, en van sommige was ik toch van plan te kopen, alleen dan in het Engels.Ik was er thuis pas achter dat “Herfstroos” het tweede deel is van de serie “Heldin van de Duisternis”. Gelukkig had ik de week ervoor “Violet” gekocht. Ik ben erg benieuwd naar deze twee boeken, de achterkant klinkt veel belovend namelijk. En stiekem vind ik vampierboeken wel erg leuk!
Hoeveel boeken hebben jullie deze maand gekocht?

Lees verder op mijn site

Reacties op: Bookhaul november

Gesponsorde boeken