Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    ChantalH Hebban Team

Blogpost: ChantalH

Bookstoreday 2017: De voorpret

27-04-2017 door ChantalH 8 reacties
Ik was al bekend met Recordstore Day. Dat was dit jaar op 22 april. Op deze dag komen dan verschillende platen in speciale uitgave uit, alleen voor deze dag. Mijn dochter kijkt hier altijd heel erg naar uit.
Maar toen las ik dat er ook een Bookstore Day zou komen. Wat geweldig! Ik ben meteen op internet naar mijn favoriete winkels, De Nieuwe Boekhandel en Scheltema, gegaan om te kijken wat zij op het programma hebben staan. En om te kijken of er mooie speciale aanbiedingen, uitgaves of gesigneerde exemplaren bij zaten. Ik zag al meteen een paar boeken die ik heel graag wilde hebben en heb een lijst in mijn telefoon gezet met deze boeken, zodat ik ze vooral niet vergeet te kopen.
In De Nieuwe Boekhandel in Amsterdam komt om 12.30 uur Kees van Beijnum praten over zijn nieuwe boek Het mooie seizoen. Dit lijkt me een spannend en interessant boek. Daarna gaat hij signeren. Om 15.00 uur komt Jan van Mersbergen uit zijn boek Dagboek uit de rivier voorlezen en signeren. Ik wil dan graag mijn gelezen exemplaar laten signeren. Hij heeft dit boek geschreven onder het pseudoniem Frederik Baas.
In Scheltema in Amsterdam komt om 16.00 uur Erik Scherder een lezing geven over zijn nieuwe boek Singing in the brain. Dit lijkt me heel interessant. Het boek hebben we al gesigneerd in huis.
Bij de lijst met boeken in de aanbieding zag ik ook Het achtste leven (voor Brilka) staan. Dit ga ik zeker kopen. Binnenkort is er een meet & greet met de schrijfster Nino Haratischwili. Ik wil dan mijn boek door haar laten signeren. 
Ik zag ook dat er een wandeling is in Leiden naar aanleiding van het boek Het Pauluslabyrint van Jeroen Windmeijer. Dit heb ik met veel plezier gelezen in de Hebban leesclub. Helaas heb ik al een aantal activiteiten waar ik heen wil en is Leiden hier helaas niet in te passen. Dit vind ik heel jammer. Misschien is er nog eens een andere gelegenheid hiervoor.
Het ernaar toe leven en alles lezen over deze dag en wat er allemaal te doen is geeft al heel veel voorpret.
Ik kijk nu al uit naar 29 april, de eerste internationale Bookstore Day 2017. En dat ook nog eens op mijn trouwdag. Wat een feestje!

Reacties op: Bookstoreday 2017: De voorpret