Anne West Auteur

Blogpost: Anne West

Britt: de drukproef en ander nieuws

Ik heb de drukproef van ‘Britt’ in mijn handen. Nog een allerlaatste check en dan gaat dit tweede deel van de Stadstuin naar de winkels. Dan kunnen jullie hem eindelijk lezen. Een spannend moment voor mij. Op ‘Maud’ heb ik veel positieve reacties gehad en natuurlijk hoop ik dat ‘Britt’ aan de verwachtingen zal voldoen. Ik heb even geteld, maar ‘Britt’ is alweer mijn vijftiende boek. En toch kijk ik weer met net zoveel enthousiasme uit naar dit boek als ik deed naar mijn eerste: ‘De Aardmagiër’. Het moment dat het boek bij de lezer komt, is toch een hoogtepunt. 

Het binnenwerk

Tegelijk met ‘Britt’ wordt het eerste deel, ‘Maud’ aangepast. Dit boek krijgt een nieuwe cover, passend bij de andere twee delen en het binnenwerk, zoals dat heet, wordt aangepast. Bij ‘Maud’ staat er boven elk hoofdstuk een taartje. Tja, Maud lijkt toch meer op mij dan je zo zou denken. Ik ben in ieder geval erg enthousiast over de covers en het binnenwerk. Ik hoop dat de serie er echt uit gaat springen. 

Yara

Ondertussen ga ik beginnen met het herschrijven van het derde deel ‘Yara’. Ik heb deel 1 en 2 grondig moeten doornemen de afgelopen weken en dat helpt me goed om in het laatste deel alle eindjes aan elkaar te knopen. Ik ben best trots op deze hele trilogie. Het is een mooi verhaal geworden over drie zussen die zich losmaken van hun verleden en langzaam maar zeker leren hun eigen weg te kiezen voor hun toekomst.Tussendoor doe ik nog wat andere dingen voor andere boeken. Dit jaar komt er een jeugdboek uit en dat betekent dat ik weer mee kan doen aan de Kinderboekenweek. Ik ben een leuk programma aan het maken waarover ik in een volgend blog meer zal vertellen. En natuurlijk ben ik aan het nadenken over een nieuw verhaal. Ik heb ideeën, veel ideeën. Ik ben ze aan het filteren en soms al wat aan het uitwerken. Een echte keus heb ik nog niet gemaakt. Waar zal mijn volgende verhaal over gaan?

Lees verder op mijn site

Reacties op: Britt: de drukproef en ander nieuws

Gesponsorde boeken