Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: EMBV

Carolina of Orange-Nassau: Ancestress of the Royal Houses of Europe Carolina of Orange-Nassau



dfa2fce1b15de6d99efed40af665d7b4.jpgEen dun boek, maar een goed boek, want wat weten we over Carolina of Nassau? Niet te veel, dus zelfs als het een dun boek is, heeft het voldoende informatie over de voorouders van de koninklijke huizen van Europa.

Het boek is gemakkelijk leesbaar, het leest als een roman. Carolina werd de voorouder van de Europese Koninklijke Huizen, in het boek heeft de auteur een lijst gemaakt die precies uitlegt wie afstamt van Caroline. In het boek lezen we ook over de plaatsen waar Carolina woonde en die ze bezocht. (De meeste van die plaatsen en gebouwen zijn nog steeds te bezoeken.)

Moniek Bloks heeft een goed uitgelegd boek geschreven met de kleine info die ze tot haar beschikking had. Ze zet Carolina hiermee op de koninklijke kaart. Voor wie van geschiedenis houdt en meer wil weten over de Nederlandse koninklijke familie, dan raad ik dit boek zeker aan.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Carolina of Orange-Nassau: Ancestress of the Royal Houses of Europe Carolina of Orange-Nassau