Blogpost: feetje1603

Concentratie om te lezen

04-01-2021 door feetje1603 1 reactie
Ik vind het moeilijk om de concentratie te vinden om te lezen na een lange dag werken. Ik werk in de IT, dus ik zit de hele dag achter een computer en vind het dan wel prettig om 's avonds niet ook achter een scherm te zitten. Toch lukt me dit meestal niet. Een boek pakken klinkt vaak heel vermoeiend, terwijl, als ik eenmaal bezig ben in een boek, dit veel ontspannender is dan wezenloos naar een serie op netflix kijken. 

Ik heb mezelf dit jaar daarom de uitdaging gesteld om iedere dag tenminste 20 bladzijdes te lezen. Dit klinkt weinig, maar is een begin. Ik weet dat als ik eenmaal in een boek zit, ik toch meer lees dan die 20 bladzijdes. 

Dus vanaf nu zit ik iedere avond in mijn comfortabele stoel met een boek en een kop thee. Een papieren boek, want ondanks alle technologie die er beschikbaar is, blijft dat mijn favoriete manier van lezen. 

Reacties op: Concentratie om te lezen

Gesponsorde boeken