Blogpost: Annika

Daar gaan we!

Een échte boekenblog
Sinds januari 2018 deel ik mijn leeservaringen rondom de Hebban Reading Challenge met de Hebban Community. Begonnen met een paar losse blogjes: één per boek en challenge-categorie. Nu zit ik op 20 boeken en het is een leuke verzameling blogjes geworden. Toch is het niet echt een geheel, dus besloot ik de stap te nemen om een eigen Spot aan te vragen. En die is vanaf deze week online! Mijn eigen boekenblog op Hebban, zodat ik lekker door kan blijven schrijven en hopelijk meer lezers kan inspireren met mijn leeskeuzes. En minstens zo leuk: deel vooral jullie ultieme tips om mijn HRC nóg completer te maken!

Bekijk mijn boekenblog op: https://www.hebban.nl/spot/de-hrc-van-annika 

Volg mij en lees op mijn boekenblog hoe het mij vergaat tijdens de HRC!

Lees verder op mijn site

Reacties op: Daar gaan we!

Gesponsorde boeken