Dag vol boekengedoe

Goede avond allemaal,
Vandaag 21-05-2019 was een normale dag waarin ik de dagelijkse dingetjes heb gedaan. Daarnaast was het een heus dagje vol boekengedoe. Er kwamen vandaag 3 boeken binnen die ik had besteld voor mijn opleiding (zie de studieboekhaul), heb nieuwe e-books op ED (e-reader) gezet, het Bookspot boekje is binnen gekomen (helaas geen tijd gehad op erin te kijken, gaat morgen gebeuren) en ik heb het boek Zustermoord van Tess Gerritsen uitgelezen. Maar dan komt nu het bijzondere: Ik was een beetje op Hebban aan het neuzen, ging naar Giveaways en zag dat ik een boek gewonnen had. Yay! Ben zo blij en kan niet wachten om het te lezen (ga wel kamperen bij de deur : ) Gisteren was er geen blog, had simpelweg geen tijd en er was bijna niks om te vertellen. Zal nog wel even melden wat ik heb gelezen die dag.

Het privéboek van 20-05-2019:
(Verder gegaan) 80 blz gelezen uit het boek Zustermoord van Tess Gerritsen en was daarmee op blz 290.

Studieboekhaul van 21-05-2019:

Creatief denken van Rob Eastaway,
Troost van Riekje Boswijk-Hummel,
Uw brein als medicijn van Dr. David Servan-Schreiber.

Het privéboek van 21-05-2019:
(Verder gegaan) 45 blz gelezen uit het boek Zustermoord van Tess Gerritsen (uitgelezen.)

Het studieboek van 21-05-2019:
(Begonnen) 40 blz gelezen uit het boek Creatief denken van Rob Eastaway.

Mijn Reading Challenge 2019:
Sorry, heb nog steeds geen idee welke categorie ik nu wil aanpakken.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Dag vol boekengedoe

Gesponsorde boeken