Yvonne Franssen Auteur

Blogpost: Yvonne Franssen

Dank je wel!

Precies twee weken geleden zag Kamer 305 in een volle boekhandel Dominicanen in Maastricht officieel het levenslicht. Een geweldige middag waar ik met plezier naar terugkijk.  

Op de een of andere manier voelde die presentatie een beetje als de afronding van een periode. In het voorafgaande jaar had ik Kamer 305 geschreven, afspraken gemaakt met mijn uitgever, een heleboel praktische zaken besproken, aan promotie gedaan, het manuscript gecorrigeerd en nog een keer en nóg een keer en nu was daar dan het boek. Klaar. Af. 

Maar uiteraard – en gelukkig maar! -  is het tegendeel waar! De boekpresentatie was geen einde, maar een begin! Vanaf nu was Kamer 305 een feit, een werkelijkheid. Vanaf zou iedereen het boek kunnen kopen en lezen en er zijn of haar mening over vormen. En dat is bijna nog spannender dan een thriller! 

Er was wel al een begin gemaakt. Een aantal recensenten hadden een ongecorrigeerd proefexemplaar van Kamer 305 ontvangen en hun recensies waren tot mijn grote blijdschap lovend. Maar wat er daarna gebeurde overtrof mijn stoutste dromen. Kamer 305 schoot als een pijl omhoog in de ranking op Hebban.nl, de grootste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen en bereikte in minder dan een week tijd de Top Tien van de meest populaire boeken! Daar prijkte mijn Kamer 305 zomaar ineens tussen de boeken van internationale bestsellerauteurs als Stephen King en Lucinda Riley! 

Vanaf dat moment checkte ik elke ochtend nog voordat ik goed en wel wakker was vol spanning de Hebban site en afgelopen zondag was het zover: Kamer 305 had de hoogste positie bereikt! In twee weken tijd van nog niet verschenen naar nummer 1!  


Op het moment dat ik dit schrijf zit ik nog steeds op die roze nummer 1 wolk en realiseer ik me dat ik dat aan jullie te danken heb! Zonder jullie, enthousiaste lezers, recensenten, zou ik die geweldige positie nooit bereikt hebben. Dus vanaf mijn roze wolk voor jullie allemaal een hele grote DANK JE WEL!!! 


bf00786d798cc2619cec68fe2280f2e0.jpg

Reacties op: Dank je wel!

Gesponsorde boeken