Christel van Essen Auteur

Blogpost: Christel van Essen

De beleving van een signeersessie

De signeersessie van afgelopen zaterdag (28-03) bij Nawijn en Polak te Apeldoorn was een succes!
Tja en bedenk dan maar eens wat in elk boek te schrijven... dit vond ik toch lastiger dan gedacht om niet steeds overal hetzelfde in te zetten. Vooraf had ik wel wat zinnetjes bedacht, maar goed dan zit je daar en dan staan er mensen die een boek willen en dan denk je 'pff' wat zal ik er nu eens in zetten...? Al met al was het een geslaagde middag en een leuke nieuwe ervaring om mijn eigen boek te signeren voor anderen. Erg leuk dat er toch best wel wat mensen op af zijn gekomen! Leuke gesprekken gehad over het boek en mezelf. Iedereen bedankt die gekomen is!

f7ec77dcc7114c2e1fe540e7d96511ad.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: De beleving van een signeersessie

Gesponsorde boeken