De challenge

En dan is het ineens 2016, iedereen natuurlijk de beste wensen. Hopelijk brengt het nieuwe jaar voor iedereen vooral veel spannende avonturen, mooie reizen, lekkere recepten en huiveringwekkende momenten met zich mee. Zelf ben ik begonnen aan de challenge. Normaal ben ik een boekenfanaat en lees ik heel wat af maar door heel wat omstandigheden ben ik lang niet aan lezen toe gekomen. Tijd om de draad eens op te pakken en wat is een challenge zonder een uitdaging? 
Ik heb dus een berg favoriete schrijvers dus ja, dan is het makkelijk om de challenge te volbrengen. 
Het aantal boeken heb ik nog niet zo hoog gezet, ik wil de challenge vooral gebruiken om eens te snuffelen aan genres die ik vooral niet zo snel zou kiezen. De thrillers en literaire thrillers en daarnaast boeken van Terry pratchett , ja die vliegen er hier wel doorheen.

Vanochtend begonnen met een boek uit de "Young adult"-hoek en ik heb hem met moeite weg kunnen leggen. 
Helaas moest het toch want de honden kunnen een hoop maar zichzelf uitlaten niet, helemaal niet nu het de hele dag spekglad is buiten. 
Ik kan het met moeite weg leggen en nee, ik voel me niet eens beschaamd om dat toe te geven ook. 
Tot mijn grote vreugde blijkt het nog een serie te zijn ook dus ik weet wel welk boek ik hierna op ga zoeken. Hoe gebruiken jullie de challenge en wat voor uitdagingen hebben jullie jezelf gesteld?
Hierna staan er nog SF, crime en veel meer op de lijst waar ik normaliter niet eens naar zou kijken. 
Ik ben benieuwd, mijn leesjaar begint in ieder geval goed. 

Reacties op: De challenge

Gesponsorde boeken