Laurie Hebban Team

Blogpost: Laurie

De "dit had echt niet gehoeven" book tag

27-08-2019 door Laurie 3 reacties
Op de blog van Madame Writer kwam ik de "totally didn't" book tag tegen. Deze tag besloot ik in te vullen en vandaag met jullie te delen. De vragen heb ik zo goed mogelijk vertaald, want de letterlijke vertaling klopt in het Nederlands niet. Van origine is deze tag in het Engels.

1. Vervolg(en) op dit boek had(den) echt niett gehoeven.
Everless van Sara Holland. Het eerste deel vond ik heel goed, maar Evermore is een van de grootste teleurstellingen van het jaar. Als Everless een paar hoofdstukken langer was geweest was het ook goed, Evermore bevatte heel veel saaie en langdradige stukken. Wat mij betreft was dit vervolg overbodig.

2. Meerdere vertelperspectieven hadden echt niet gehoeven.
Eerlijk? De Verminkte Koning van Leigh Bardugo. Ik vond het verhaal van Nina niet heel goed in dit boek passen. Een novella was beter geweest, want nu raakte je steeds uit het verhaal van Nikolai en Zoya.

3. Deze serie had halverwege echt geen nieuwe covers gehoeven.
Hiermee is vast iedereen het met me eens: De Glazen Troon van Sarah J. Maas. Maar echt. De Nederlandse edities passen echt niet.

4. Een liefdesdriehoek had echt niet gehoeven.
The Mortal Instruments van Cassandra Clare. Het is overduidelijk dat Clary en Simon niet bij elkaar passen als stel.

5. Dit boek had echt niet in deze serie gehoeven.
Hartstocht van Erin Watt. Ik vond deze novella echt niets toevoegen aan de gehele serie en Gideon is echt niet de leukste Royal broer.

6. Een cliffhanger had echt niet gehoeven.
Fataal Spel van Chinouk Thijssen. Deze cliffhanger schreeuwt om een vervolg, maar dat staat zover ik weet niet op de planning…..

7. Slechts 1 vertelperspectief had echt niet gehoeven.
Door jou ben ik mij van Hinke van Abbema. Hoewel ik het goed vond zo, had ik liever ook nog vanuit Marouan gelezen, want hij blijft meer op de vlakte.

8. Zo'n grote hype rondom dit boek had echt niet gehoeven.
The Gilded Wolves van Roshani Chokshi. Ik vond dit boek echt…….. niks. Ik snap de hype niet.

9. Een relatieve referentie naar een ander boek had echt niet gehoeven (bijv. voor fans van The Hunger Games).
Morrigan Crow van Jessica Towsend. Het leek helemaal niet op Harry Potter en het was gewoon te kinderlijk geschreven vond ik. Je kunt niets vergelijken met Harry Potter.

10. Dit boek verdiende mijn tijd absoluut niet.
Tunnels van Roderick Gordon. Echt, wat een vreselijk slaapverwekkend boek. Jammer dan voor de leesclub, maar dit ging ik niet uitlezen.

Dat was hem alweer, je mag deze tag gerust overnemen!

Reacties op: De "dit had echt niet gehoeven" book tag

Gesponsorde boeken