Marieke Simons Auteur

Blogpost: Marieke Simons

de drie B's

Bizar dat ik vorige week met mijn eigen boek in mijn handen op het podium stond. Er waren diverse trotse mensen aanwezig, die dit proces van de afgelopen maanden hebben kunnen aanschouwen. Van de stap naar een uitgever tot de stap van het uitgeven.

Bijzonder dat ik dit heb gedaan en dat mijn boek nu overal verkrijgbaar is. Het gaat gelezen worden, thuis of wellicht in de koffer mee op vakantie, in de trein. Ik kan het zo gek nog niet bedenken.

Bijdehand is de volgende stap om het boek ook daadwerkelijk op ieders nachtkastje en in iedere koffer te krijgen via posts op Hebban, Facebook, Twitter, Instagram en nog veel meer plekken. Want ik ben erg benieuwd naar jullie reacties.

Na zes maanden achter mijn laptop ben ik de sportschool weer eens binnen gestapt, waar ik hard ga werken aan drie andere B's. Het mooie weer is er en met al die mensen op straat ga ik ze bestuderen, beluisteren en bedenken waar mijn volgende boek over zal gaan.

Lees verder op mijn site

Reacties op: de drie B's

Gesponsorde boeken