Robert Bijman Auteur

Blogpost: Robert Bijman

De Eldurea deceptie komt eraan.

29-10-2015 door Robert Bijman 3 reacties
Nog even wachten en dan is het zover. Op 18 december zal mijn tweede boek, de Eldurea deceptie, bij uitgeverij Zilverbron uitkomen.
Dit boek zal het tweeluik van de Segrijn & Sotalia boekenreeks compleet maken. Er zijn ook al plannen om een tweede tweeluik te schrijven die resp. in 2017 en 2019 uit zullen komen.
In 2012 schreef ik "de Eldurea deceptie" en begin 2013 mailde ik Zilverspoor met de vraag of het manuscript uitgegeven kon worden. Ik kreeg begin maart van dat jaar een positief bericht van wijlen Jos Weijmer. Hij zag potentieel in mijn werk en wilde dolgraag mijn tweeluik uitgeven via Zilverbron. Hij gaf me alle tijd om een besluit te nemen, maar ik hoefde niet lang na te denken en sindsdien ben ik een uitgegeven auteur met twee boeken op mijn naam. Ik ben Jos Weijmer dan ook zeer dankbaar voor zijn geloof in mij en mijn verhalen. Hij heeft mijn droom uit laten komen die tien jaar geleden was begonnen.

Ik heb erg genoten van het schrijven van deel 2. Op dit moment werk ik samen met Cocky van Dijk hard aan de redactie. Het zal een snel boek worden vol avontuur, spanning en humor, dat zich gedeeltelijk in Amsterdam, de diepzeestad Anumoria, in het verleden en op een planeet aan de andere kant van ons melkwegstelsel afspeelt. Tom en Shantea zijn een jaartje ouder en ervaren hoe moeilijk het is om correct met hun nieuwe krachten om te gaan.

Hier volgt de achterflaptekst voor de Eldurea deceptie:

Het Segrijn & Sotalia Boek 2 - De Eldurea deceptie.

Anumoria, 2023

Het is bijna een jaar na de slag om de diepzeestad Anumoria en de zoektocht naar de Prismaparels.
 

In al zijn hebzucht en machtswellust denkt Fango het ultieme wapen gecreëerd te hebben, duistere pionnen die verdacht veel weg hebben van Tom en Shantea.

Wanneer in Anumoria een familielid van Tom en Shantea komt te overlijden beschuldigt gouverneur Rubilus, de nieuwe leider van de diepzeestad, de twee van moord. In een poging om hun onschuld te bewijzen moeten Tom en Shantea keuzes maken die verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor hun eigen voortbestaan en dat van de gehele mensheid.

Zal het Tom en Shantea lukken om de werkelijke moordenaars te ontmaskeren?

In hun zoektocht vol gevaren krijgen ze hulp van Tandje, hun grote steun en toeverlaat, Grimpa, lerares in de Kracht, hun vader Johan en zijn kleine raadgever Han, Jennyfer, een klasgenoot uit hun tijd in Amsterdam en Akuakai, een aan amnesie lijdende inktvisman.

De Eldurea deceptie zal op 18 december 2015 in alle internetboekhandels te koop zijn. Lees verder op mijn site

Reacties op: De Eldurea deceptie komt eraan.

Gesponsorde boeken