ChantalH Hebban Team

Blogpost: ChantalH

De Real Meal Challenge

Ik doe mee aan De Real Meal Challenge van Atlas Contact. Ik heb vandaag het boek #DeRealMealRevolutie ontvangen en begin maandag met mijn vetrijk, koolhydraatarm er suikervrij dieet. Ik kijk er erg naar uit. Door het volgen van deze methode krijg je meer energie, minder honger, betere sportprestaties, verbeterde focus, gezonder bloedspiegelgehalte en verlies je gewicht. Ik ben van plan om regelmatig te bloggen over hoe het gaat en hoe het bevalt. Het boek ziet er heel mooi uit, met lekkere recepten en een hele beschrijving wat deze methode inhoud, waarop hij gebaseerd is en wat hij met je lichaam doet. Ik ga maar eens gauw kijken welke boodschappen ik in huis moet halen om maandag te beginnen.

Reacties op: De Real Meal Challenge

Gesponsorde boeken