ChantalH Hebban Team

Blogpost: ChantalH

De Real Meal Challenge

De eerste week is voorbij. Ik heb verschillende recepten uit het boek uitgeprobeerd. Ze zijn allemaal even lekker. Ik ben in 1 week al 1 1/2 kilo afgevallen. Het is alleen een beetje lastig om het in te passen in mijn fulltime baan, dus heb ik dit weekend brood gebakken volgens het recept uit het boek. Het is goed gelukt en nu neem ik brood mee naar mijn werk. Dit wissel ik af met avocado met een gekookt ei. Ook heel erg lekker. Het is wel wennen om geen koolhydraten te eten, maar dat went wel en de bloemkoolpuree is ook heel erg lekker. Later deze week ga ook de spaghetti van courgette uitproberen. Alleen jammer dat er geen recept voor pastasaus bij staat. Maar ik heb al een recept gevonden bij 1Vandaag waar ze het ook hadden over een soortgelijk dieet dat heel erg goed is voor diabetici. Ik kijk ook op de website www.realmealrevolution.com voor andere recepten. Ik ben heel benieuwd hoe het andere deelnemers aan de Real Meal Challenge vergaat. Op naar de volgende week.

Reacties op: De Real Meal Challenge

Gesponsorde boeken