M.G. Pauwels Auteur

Blogpost: M.G. Pauwels

De saboteur krijgt me niet klein - nieuwe versie "Het bloed van Cheiroon" op komst

Ja, ik dacht een tijdje dat ik gek was. Ik was zo zeker als een huis dat mijn manuscripten in orde waren, toen ik ze publiceerde. Niets was dus minder waar.

Ik heb twee boeken kunnen terugroepen en opnieuw verbeteren. Nu merk ik wel een patroon in de sabotage, als ik opnieuw begin te verbeteren.

Ik merk dat het vooral namen zijn die fout geschreven staan, terwijl ik die verbeterd had. Dat is dus inspelen op mijn dyslexie, omdat ik daar normaal gesproken altijd rode lijntjes onder zie. Nu heb ik daar in Word een goede oplossing voor, die Open Office me niet bood.

Overbodige komma's die ik verwijderd had, staan er hier en daar ook weer en soms ontbreekt er een woord of staat er eentje dubbel, wat dus niet in de draft stond. Dubbele spaties kan ik nu ook oplossen.
Dat viel met spelling- en grammaticacontrole op te lossen. Ik ben nu het manuscript nog eens aan het doornemen. Ik denk dat de meeste fouten er uit zijn.

Dus ik zou zeggen: koop "Het bloed van Cheiroon" nu nog niet. Dat is dus de gesaboteerde versie. Meestal heb ik dus geen zin om na publicatie mijn werk nog te lezen. Een gebrek dat ik dus ook niet meer ga hebben, nu ik weet dat er nog mee geknoeid kan worden.

Wie nog een gesaboteerde versie heeft, krijgt van mij het verbeterde eBook.

Reacties op: De saboteur krijgt me niet klein - nieuwe versie "Het bloed van Cheiroon" op komst

Gesponsorde boeken