Bronja Hoffschlag Auteur

Blogpost: Bronja Hoffschlag

'De Skinner Methode' - Boekpresentatie

Met nog een week om de aantekeningen van mijn redactie te verwerken, zou ik voor mijn doen bijzonder veel vrije tijd moeten hebben, maar de hittegolf gooit roet in het eten. De extreme warmte doet vooral onze arme, hoogbejaarde kat (22 en dement) en onze 10-jarige Yorkshire terrier geen goed, waardoor manlief en ik voornamelijk in de weer zijn met waterbakjes en natte handdoeken om ze koel te houden. Kitty vergeet dat ze moet drinken, dus als Kitty niet naar het drinkbakje komt dan komt het bakje wel naar haar. Sammy kreeg twee weken geleden een tia en is daardoor nu bijna blind. Omdat we hier nog geen ervaring mee hadden, hebben we ons goed ingelezen in de do’s en don’ts, in de hoop dat we sommige dingen iets gemakkelijker kunnen maken voor ons Yorkie.
Mooi was om te zien hoe onze roedelleider meteen oppikte dat Sammy niet in orde was en de eerste dagen constant met hem meeliep en hem bijstuurde, zodat hij nergens tegenaan botste. Nu door gewenning en ons nieuwe zero-tolerance beleid voor het verplaatsen van dingen, weet Sammy alles weer te vinden. Nu zien dat we hem en de andere diertjes door de hittegolf heen kunnen slepen. Dat is nu de prioriteit. 

Gelukkig hebben we tegenwoordig een lieve communicatiedame, Natasja, die ons veel werk uit handen neemt voor het nieuwe boek en de uitgeverij. Opeens hoeven we niet meer na te denken over agenda’s en mailboxen. Ook organiseert zij de boekpresentatie voor ‘De Skinner Methode’, die op zaterdag 15 augustus gaat plaatsvinden in het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. Het programma blijft nog even een verrassing, maar er is uiteraard gelegenheid om ‘De Skinner Methode’ te kopen, voordat deze op 24 augustus verkrijgbaar is via boekhandel en internet.  

Ik heb er zin in! Als u er ook bij aanwezig wilt zijn, kunt u zich hier aanmelden.

Reacties op: 'De Skinner Methode' - Boekpresentatie

Gesponsorde boeken