Arwen Mannens Auteur

Blogpost: Arwen Mannens

De zusjes van Illiyana

18-04-2015 door Arwen Mannens 3 reacties
Hey lezer,Gisteren was ik op ontdekkingstocht door de wondere wereld van Google.


Hoewel ik altijd gezegd heb dat ik bang was van de recensies, besloot ik op te zoeken of er al gezet waren. (Kijk uit; ik geloof wel in Illiyana. Maar ze is een stukje van mijn ziel. Ik laat mijn ziel los op anderen en of zij er in geloven is dus de vraag.)

Toen ik de cover googlede kwam ik dus uit op twee zusjes van Illiyana;
Mel van J.R. Roper en Amber van Katerina Martinez.

Amber is een heks en Mel is een spion die huurmoordenaar wilt worden (als ik het goed begrepen heb zou ze ook vampier zijn, maar daar is de auteur zelf niet direct op ingegaan).
Tussen een heks en vampier zou ze wel mooi staan...

Mensen hebben al gezegd dat ze het sneu vinden dat deze covers zo gelijkend zijn. De twee andere auteurs denken er echter hetzelfde over als ik. Wij zijn erg fier op onze individuele covers én het feit dat "ons" meisje blijkbaar populair is. Dit bewijst toch dat ze aanspreekt.

Zowel Katerina als J.R. feliciteerden mij met de dynamische kleuren die erin verwerkt zijn. 
Als ik dan bedenk dat vandaag de begrafenis plaatsvond van Jos Weijmer die de cover voor mij maakte, dan geeft dit toch een wrang , maar ook trots gevoel...


Ik ben in ieder geval benieuwd naar de verhalen van Mel en Amber!


23b9bf5d3b6069eff864815171425d80.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: De zusjes van Illiyana

Gesponsorde boeken