Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Dit boek is een echte aanrader!

Ik weet het, ik weet het. Ik ben bezig met mijn volgende boek en eigenlijk zou ik daarover moeten bloggen, maar met dit schitterende weer kan ik het niet nalaten mijn vorige pennenvrucht Liefde, Lust en Andere Ongemakken in het zonnetje te zetten. Het ís dan ook het ideale zomerboek, zowel thuis als op vakantie. Lees deze lezersrecensie maar: "Vanaf de eerste zin zit je meteen in het verhaal en kan je het boek niet meer wegleggen. Het verhaal is op een humorvolle manier geschreven, al zijn er ook stukjes waarbij je op je nagels bijt en hoopt dat het goed afloopt. Je leeft echt met de hoofdpersonen mee. Het is een verhaal dat laat zien wat een liefdeloze jeugd met je kan doen. Hoe dat de rest van je leven kan bepalen. Het laat zien wat er kan gebeuren als je verkeerde keuzes maakt. Dat ook 'mooie, slimme' mensen wel eens 'domme' keuzes maken omdat ze denken dat dat het beste is of als enige optie overblijft. Het laat ook zien wat jaloezie met iemand kan doen. De hoofdpersonen zijn stuk voor stuk goed uitgediept. Je leert ze goed kennen waardoor je na het lezen van het boek het gevoel hebt dat je afscheid hebt genomen van vier bijzondere vriendinnen. Als je van diepgaande romans met humor houdt, dan is dit boek een echte aanrader." Nieuwsgierig geworden? Al mijn boeken zijn te koop via bol.com, Bruna.nl, boekenbestellen.nl, of te bestellen via je locale boekhandel.

Reacties op: Dit boek is een echte aanrader!

Gesponsorde boeken