Diverse uitdagingen en leeslijsten en blog

Ik had een boekenblog, of beter gezegd, ik heb het nog. Het staat online maar is inactief.
Maar het kriebelde toch weer, alleen wilde ik niet mijn oude boekenblog oppakken omdat ik niet van plan ben om uitgebreide recensies te schrijven. Daarnaast wilde ik ook meer over andere dingen kunnen schrijven, dus meer persoonlijker blog. 
Natuurlijk, aangezien ik een boekenwurm ben, komt het onderwerp boek regelmatig terug. 

Ik was met een goede vriendin aan het appen en kwam zo op paar ideeën van uitdagingen en leeslijsten. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb een blog aangemaakt. Het duurde even omdat ik erg moeilijk vond om een sprekende blognaam te bedenken. Ik eindigde steeds met een woord boekenwurm in het blognaam. En toen tikte ik voor de gein, nou, nou, plien slaat door. En dacht dat vind ik wel leuk. Na wat laten sudderen is het nou, nou, Plien!! 
Want tja... je kunt er van alles maken.
Nou, nou, Plien door de bocht!
Nou, nou, Plien loopt te lantefanteren!
En ga zo maar door. 

Afgelopen dagen ben ik er mee bezig geweest. Een van de leeslijsten is literaire wereldrondreis. Dat is een leeslijst dat ik rustig elke keer wat toevoeg. En ik heb bij die leeslijst ook hulp nodig.
Naturlijk staat Hebban Reading Challenge erop! 

Zoals ik eerder zei, is het niet echt een specifieke boekenblog, als dat wel zo was dan had ik mijn oude blog opgepakt. Maar ik heb grote liefde voor boeken en daarom zal dat wel een onderwerp zijn die regelmatig terugkeert. Ik bedoel, van de vijf berichten gaat er drie over boeken, dat zegt toch wat.

Voel vrij om een kijkje te nemen. 

Lees verder op mijn site

Reacties op: Diverse uitdagingen en leeslijsten en blog

Gesponsorde boeken