Miriam Dubbeldam-Druijff Auteur

Blogpost: Miriam Dubbeldam-Druijff

Drukke maar leuke week voor de boeg

"Zou je eventueel aankomende week het interview en foto kunnen of gaat het nog niet lekker qua gezondheid?"
Ik twijfel enerzijds wel een beetje, maar ik heb geen zin om mijn situatie van nu mijn leven te laten beheersen en besluit dan ook om te kijken wat er mogelijk is.
Uiteindelijk in goed overleg wordt er besloten om de foto en het interview niet op een dag te plannen omdat me dat nog teveel energie kost wat kan betekenen dat ik dan juist een epileptische  aanval ga triggeren.
Gelukkig is er goed overleg mogelijk en zijn de afspraken snel gepland.
Ik vind uiteraard mijn boek "Onbeperkt gelukkig met een beperking" en daardoor het interview met de foto voor de Gelderlander erg belangrijk maar door mijn gezondheid sinds ik epilepsie heb ik erg weinig energie waarmee ik het moet doen. 
Ik heb deze week sowieso ook nog een afspraak in het ziekenhuis dus ik moet mijn energie goed verdelen. Hoe dan ook ik heb er zin in al weet ik dat ik aan het einde van de week waarschijnlijk helemaal kapot ben. Positief ingesteld besluit ik om dan gewoon een vrijdag zonder afspraken in te lassen en ga er volledig voor om het een zo goed mogelijk artikel over mijn boek en mijn leven met een beperking van te laten maken.


Reacties op: Drukke maar leuke week voor de boeg

Gesponsorde boeken