Blogpost: paulharmsen

Duiken in het diepe.

17-04-2019 door paulharmsen 2 reacties
Ja, zal er toch een keer aan moeten geloven.
Mijn debuutroman 'Ja, maar ...' is een maand geleden verschenen. Vrienden en kennissen hebben het gelezen, lezen het of gaan het nog lezen. De meesteb78b2adbcf1d3c69712a2f5b0859b760.jpg zijn enthousiast, maar ja, het zijn mijn vrienden en kennissen! Het wordt nu tijd voor het grote publiek dus ik ga op zoek naar vreemden, die mijn boek willen lezen, en er iets over wilen zeggen, schrijven. Recensenten die hopelijk vinden dat het boek ook voor een groter publiek interessant is. Of misschie juist niet! Voel me net weer dat jochie van acht. Voor het eerst het diepe in.
Het wordt  tijd om in het diepe te springen. Van de hoge duikplank wordt lastig, daar mogen alleen de grote jongens springen, en  op de lage is het veel te druk... Dan maar vanaf de badrand. In mijn hoofd wordt het een pracht duik, als een hoog springende wilde zalm.waarna  Ik als een paling het diepe in glij om even later triomferend mijn kop weer boven het water te steken. Maar of dat ook echt gebeurd? Misschien donder ik  keihard met mijn buik op het harde water, of glij ik op het laatste moment stuntelig van die badrand af. We zullen zien. Eerst maar eens aan de badmeester vragen wat hij er van vindt.

Reacties op: Duiken in het diepe.

Gesponsorde boeken