Blogpost: Cheen

Dystopia en ik gaan uit elkaar

Goede avond allemaal,
Vandaag 19-07-2018 heb ik 162 blz uit het e-book Divergent van Veronica Roth gelezen en daarmee ook uitgelezen. Nog een recensie erachter geplakt en klaar. Had de films al gezien, dus alles wat in het boek gebeurde was geen verrassing. Kan je ook vertellen dat ik klaar ben met dystopia boeken, ik geniet er niet meer van. Mocht er in de toekomst een goed dystopia boek, film of tv serie uitkomen, ben ik weer van de partij. Maar nu ben ik er gewoon klaar mee, de enige dystopia op dit moment in mijn leven is The Walking Dead (groot fan.) Had nog het bookazine De jongen op het houten kistje van Leon Leyson liggen en heb 22 blz daaruit gelezen.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Dystopia en ik gaan uit elkaar

Gesponsorde boeken