Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Een boek, zoveel meningen - verschil jij wel eens van mening?

Onlangs las ik een dun boekje waarover ik tegen iemand anders zei: "Ik ben blij dat het zo dun is." Dat was niet echt een positieve reactie. Ik vond het een prutverhaal. 

Vervolgens ging mijn man datzelfde boekje lezen. Zijn reactie? Hij vond het wél heel erg leuk!

Een korte zoektocht leerde mij dat het verhaal wisselende reacties krijgt. Ik denk dat dat heel normaal is bij een boek. Per slot van rekening willen we niet dat iedereen hetzelfde "leuk" vindt (of goed of mooi), want dan krijg je eenheidsworst-verhalen. Boeken die in de kern allemaal op elkaar lijken. 

Bah, nee, alsjeblieft niet. Doe mij maar heel uiteenlopende soorten verhalen! 

Heb jij onlangs nog een verhaal gelezen dat anderen heel leuk vonden en waar jij niks aan vond? Of juist andersom, dat jij er helemaal weg van was en dat anderen het helemaal niks vonden? Laat het gerust weten! Ik ben wel benieuwd naar de grootste meningsverschillen ;) 5bc7efc053b4aa7ee670e0e206dd15b3.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Een boek, zoveel meningen - verschil jij wel eens van mening?

Gesponsorde boeken