Een deadline is nodig

Goede avond allemaal,
Vandaag 16-08-2018 heb ik geen enkele blz gelezen. Weet niet wat er is gebeurd, maar heb niks gelezen. Had ook niet echt de behoefte om te lezen. Misschien ligt dat aan de boeken die nu over zijn in mijn boekenkast. Het zijn niet echt boeken waar ik nu zin in heb of waar ik niet echt 100% van ga genieten. De hele dag zat het boek Fangirl van Rainbow Rowell naast me, me aan te staren. En ik had er gewoon geen zin in. Het lezen van dit boek gaat me een beetje te langzaam, dus ik ga weer een beetje streng tegen mezelf zijn. Fangirl krijgt van mij een deadline: Het boek bestaat uit 453 blz en ik heb er 120 blz van gelezen. Als ik binnen 3 dagen niet minimaal bij blz 300 ben, stop ik ermee. Meestal werkt een deadline wel bij mij en anders had het gewoon niet zo moeten zijn (er is niks mis met het boek.)

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Een deadline is nodig

Gesponsorde boeken