Blogpost: ann s

Een ereader voor het milieu?

21-06-2018 door ann s 17 reacties
een kleine vraag

ik doe tegenwoordig echt mijn best om het milieu te ondersteunen door zoveel mogelijk plastiek te mijden, dit is verschrikkelijk voor het milieu en de dieren zoals jullie zelf ook weten...
ook de grootschalige ( verschrikkelijke ) dierenmishandeling die gebeurt voor de massa(over)productie van vlees en zuivel ligt me nauw aan het hart, de zovele beelden die ik daarvan gezien heb zijn hartbrekend!!! ( en erger! )
ik schaam me ervoor, maar ik kan soms gewoon niet kijken...
en er zijn nog zoveel andere dingen...
mijn kleine vraag is

ik hou van boeken, erg erg veel, begrijp me niet verkeerd maar ik heb ook een zalige ereader die duidelijker is voor mijn ogen, voor het lezen, savonds ook, geen lichtje extra aan doen...ik word al een jaartje ouder en mijn ogen zijn niet meer zo goed.. 
zou het niet veel beter zijn voor het milieu dat men grootschalig op een ereader leest in plaats van die vele vele vele vele vele vele vele vele vele nieuwe boeken die gedrukt moeten worden, in alle talen? 
Ik ga dat voor mezelf toch doen...
ik ga er geen ebook minder voor kopen...

Reacties op: Een ereader voor het milieu?

Gesponsorde boeken