Een heftig boek

Goede avond allemaal,
Vandaag 15-10-2018 was een goede leesdag. Ik ben begonnen in een nieuw boek dat gaat over een heftig onderwerp: zelfmoord. Een serieus onderwerp waar niemand mee mag spotten en mensen die er over nadenken of zelfmoord willen plegen, hebben recht op hulp/een luisterend oor. 
Gisteren heb ik geen blog geschreven want, ik begin het onzin/overbodig te vinden om een blog te schrijven als ik niks heb gelezen (bij deze, ik heb gisteren niks gelezen.) Wat wel gisteren 14 oktober is gebeurd is dat mijn hond Djomie 16 jaar is geworden (Yay!)

Het boek van 15-10-2018:
(Begonnen) 100 blz gelezen uit het boek All the bright places van Jennifer Niven.

100 blz gelezen vandaag, niet meer en niet minder dan het dagelijkse rantsoen. Met dit boek hou ik het bij 100 blz per dag, vanwege het serieuze onderwerp en wil er de tijd voor nemen.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Een heftig boek

Gesponsorde boeken