Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Een mededeling en een vraag

Vandaag heb ik zowel een mededeling voor jullie, als een verzoek.

Eerst de mededeling: het gaat lekker met mijn nieuwe boek! De eerste reacties van mijn proeflezers zijn binnen en ze zijn positief. Fijn. De proeflezers die nog niet hebben gereageerd zijn druk bezig en hopen hun feedback ergens volgende week te kunnen geven. Kortom: mijn fantasyroman ligt heel mooi op schema.

Dan de mededeling. Ben je, of ken je, een songwriter met als genres pop/jazz/soft rock? En heb je deze zomer nog wat tijd over? In dat geval zou ik graag met je in contact komen. Waarom? Omdat ik de verschijning van mijn komende boek nog steeds iets bijzonders wil meegeven met een (deels) zelf geschreven, zelf gezongen en professioneel geproduceerd lied, daarom. Nee, ik ben mijn eerdere belofte aan jullie op dit punt zeker nog niet vergeten. Dat nummer komt er echt. Maar dan heb ik dus wel eerst een goede songwriter nodig want geloof het of niet, songteksten schrijven is echt een vak apart. 

Reacties op: Een mededeling en een vraag

Gesponsorde boeken