Een oké dag

Goede avond allemaal,
Vandaag 12-01-2019 was het een oke dagje. Niet veel bijzonders gebeurd. Ik+laptop+boeken=Happy zaterdag.

Film van 12-01-2019:
He's a dragon

Een Russische film waar ik geen ondertiteling van kon vinden, maar die heb je niet echt nodig, het is luid en duidelijk waar de film over gaat. Het is een soort Beauty and the Beast verhaal met een draak, ik vond het een leuke film.

Het boek van 12-01-2019:
(Verder gegaan) 40 blz gelezen uit het boek De uittocht der muzikanten van Per Olov Enquist en ben daarmee nu op blz 250.

Hebban Reading Challenge 2019:
Ben bezig met de categorie December: Lees een boek dat dit jaar 5*-recensie kreeg op Hebban. Ik ben me er doorheen aan het worstelen en dit boek is voor mij op zeker geen 5* waard, misschien een magere 2* (persoonlijke mening.)

(Verder gegaan)
 90 blz gelezen uit het boek Caraval van Stephanie Garber en ben daarmee nu op blz 320.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Een oké dag

Gesponsorde boeken