Een snel vlot boek

Goede avond allemaal,
Vandaag 25-03-2019 was het een normale dag vol werk, schoonmaak, boodschappen, de hond, lezen enz. Zit ook weer helemaal vol met
theorieën en complotten, vanwege de nieuwe aflevering van The Walking Dead. Voor de rest niets te vertellen, dus dan ga ik nu maar melden wat ik gezien/gelezen heb.

Tv-serie van 25-03-2019:
The Walking Dead seizoen 9 episode 15.

Mijn Reading Challenge 2019:
Ben bezig met de categorie XXL challenge: Lees een boek tussen de 200 en 299 blz. Ik ging als een trein, het boek leest snel, vlot en weet zeker dat ik hem morgen al uit heb. Ben al lichtelijk bezig met de recensie. Wilde ook nog aan een andere categorie beginnen vandaag, maar ben er niet aan toe gekomen.

(Verder gegaan) 150 blz gelezen uit het boek Een duister koor van Sophie Hannah en ben daarmee nu op blz 160.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Een snel vlot boek

Gesponsorde boeken