Blogpost: Bwareman

Eindelijk eens goed bericht

Zoals ik al eerder verteld heb woont mijn vriend al enige tijd bij mij. Op papier kon dat niet waardoor mijn vriend dakloos moest blijven. Nu ik van alle instanties af ben en ook niet meer onder bewind sta dacht we dat het tijd werd om samen te gaan wonen  Nou dat mislukte en tot overmaat van ramp werd mijn vriend zijn uitkering stop  Nu bleek die al 2 maar gestopt te zijn. Al met al veel problemen hier in huis. Ook heb ik al maanden geld tegoed van een advocaat maar ik hoop dat dat snel wordt regezet  Maar goed mijn vriend ging vandaag boodschappen doen en ik dacht plots ik bel de woningbouw  Ik heb na hun negatieve brief een brief geschreven en nog steeds geen antwoord  Ik heb vandaag dus de stoute schoenen aangetrokken en heb gebeld  Ik werd om half 5 teruggebeld en we found toestemming. Maandag proberen we gelijk alles te regelen zodat hij zo snel mogelijk weer te uitkering heeft  Daarnaast is hij echt druk bezig met zoeken naar werk 
Eindelijk gaat alles goed komen. 
Zelfs mijn website is redelijk af dus heb ik online gezet  
Lees verder op mijn site

Reacties op: Eindelijk eens goed bericht

Gesponsorde boeken