Pen Stewart Auteur

Blogpost: Pen Stewart

Elfia, zondag 26 april 2015

24-04-2015 door Pen Stewart 1 reactie
Zo, ik ben er helemaal klaar voor, denk ik: mijn eerste keer naar EFLIA Haarzuilens als auteur. De afgelopen dagen was ik heel erg bezig met de laatste promo-dingetjes op orde te zetten: reclamekaartjes moesten besteld worden, en dan maar hopen dat de levering er nog op tijd doorkwam. Natuurlijk kwam er ook nog eens - hoe kon het ook anders- een staking aan te pas, waardoor ik toch even vreesde dat de levering niet in orde zou komen. Maar toen waren ze er opeens toch, de visite-reclamekaartjes. Ze stonden vlak voor de dorpel van mijn voordeur, en toen ik de postbus wou controleren, viel ik bijna over dat kleine witte doosje.  Ik ben er heelhuids van af gekomen, van dat visitekaartjes avontuur, maar misschien moet ik ze de volgende keer toch niet meer zo erg op de valreep bestellen :)
Deze avond waren de flyers aan de beurt, met mooie stukken uit de geweldige recensies die Nanokanaries en olifantenhersenen mocht ontvangen de afgelopen weken.
Na mijn nodige worstelingen met Word is mijn printer nu lustig aan het ratelen, dus het komt helemaal in orde. Nu nog even die laatste dingetjes doen. Praktische zaken zals vervoer, afspraken, opvang etc.

Maar het komt best goed, en dat is gewoon leuk. Ik kijk uit naar een aangename zondag met veel bekenden, en hopelijk ook een pak onbekenden die nieuwe bekenden gaan worden. Zijn jullie ook van de partij, dan kun je me (enkel op zondag) vinden in de stand van Quasis uitgever Jasper Polane, in de Witches Circle (nr 14 op het plannetje). Tot dan!

Reacties op: Elfia, zondag 26 april 2015

Gesponsorde boeken