Blogpost: Lizzie

emoties bij boeken

25-01-2019 door Lizzie 6 reacties
Er zijn zo van die boeken die mij lang bij blijven en die me niet onmiddellijk loslaten.
Oké, ieder boek die ik gelezen heb en als je me vraagt over wat ging dat, ik ga je het tot in de details kunnen vertellen, want ik het iets die ik onthoud samen met de gevoelens die een boek bij mij oproept.Maar bepaalde boeken hebben dat iets je extra’s, het is moeilijk uit te leggen.

Het zijn boeken die me dagen zelfs maanden later nog bijblijven omdat ze iets in me losgemaakt hebben.
Momenteel ben ik in een leesclub boek bezig hier voor Hebban en heb nu al het gevoel dat dit boek me niet vlug ga loslaten, het boek heeft iets, wat?

Ik kan het niet in woorden uitdrukken, het is iets magisch.Vorig jaar had dat met het debuut van Pat Craenbroek, het boek blijft me bij omdat ik het zo bijzonder vond.
Herlezen van boeken doe ik niet zoveel, maar deze ga ik zeker nog eens herlezen.

Ook kan ik van sommige boeken heel emotioneel worden, dan wordt er al eens een traantje weggepinkt, of kan ik erg boos worden om een wending in een boek. Ik had het anders voorzien in mijn hoofd dan het wordt neergepend en ik vond het scenario in me hoofd precies leuker.Zijn er nog mensen die dit zo ervaren?

Reacties op: emoties bij boeken

Gesponsorde boeken