Blogpost: Ann V.U.

En toen ontdekte ik Hebban...

08-12-2015 door Ann V.U. 10 reacties
Ik lees enorm graag, al van zolang ik het mij kan herinneren. Vreemd genoeg ontdekte ik pas een paar weken geleden Hebban... Een nieuwe wereld is opengegaan... Zalig gewoon om je onder te dompelen in een lading online boeken, op de hoogte te blijven van al het nieuws, op zoek te gaan naar wat je nog wel allemaal zou willen lezen. Recensies te lezen, lijstjes door te nemen, enz.

In mijn jeugd had ik schriften waarin ik telkens ik een boek had gelezen de samenvatting noteerde, samen met het aantal bladzijden en de datum erbij. Toen ik ouder werd, stopte ik daarmee, maar ergens bleef toch die drang om toch bij te houden wat en wanneer en hoeveel ik las.

Jarenlang kocht ik ook steeds mijn boeken, omdat er - vond ik - na het lezen van een bibboek eigenlijk geen spoor meer terug te vinden was van wat ik allemaal las. Een probleem dat nu opgelost is dankzij Hebban ! Mijn eigen online boekenplank met gelezen boeken, hoe zalig kan het zijn!

Intussen ben ik ook geabonneerd op de nieuwsbrieven van mijn favoriete genres, niets heerlijker om tussenin even een Hebban-mailtje open te klikken met het laatste boekennieuws. Want jullie slagen er wel in om ook ELKE dag weer echt NIEUWS te brengen! Fantastisch gewoon!

Intussen is het een echte verslaving geworden, niet enkel het lezen, maar OOK deze Hebban!! En mijn jongste kinderen van 8 en 10 zijn intussen ook al aangestoken met het Hebban-virus. Die hebben ook al een eigen profiel gemaakt, selecteren jeugdboeken naar hartelust, en wagen hun eerste stappen in het schrijven van - weliswaar nog korte - recensies. Fijn om met de kinderen zo'n tof gespreksonderwerp en gezamenlijke hobby te hebben !

Wat ik deze week zeker ook nog wil doen, is mijn challenge voor 2016 doorgeven! Want daar wil ik eerst eens heel goed over nadenken: wat is realistisch, maar TOCH een challenge...

In de toekomst wil ik me ook wel eens inschrijven voor een leesclub... De mogelijkheden lijken mij op dit ogenblik nog eindeloos.

Hmm... deze blog klinkt wel HEEL erg enthousiast... maar beschrijft perfect hoe opgetogen ik ben met mijn account bij Hebban ! :-)

Dus bedankt aan de voltallige Hebban-redactie voor het verrijken van deze fijne hobby !


Reacties op: En toen ontdekte ik Hebban...

Gesponsorde boeken