Blogpost: Nils Visser

Even een korte update

16-04-2015 door Nils Visser 1 reactie
Een leuke Nederlandstalige review van Escape from Neverland. uitgebreid ook. Dank dus aan Tazzy voor de tijd. 

Alhoewel ik me voornamelijk op de Engelse markt richt heb ik besloten om toch maar ook een Brave New Books editie van het vervolg, Dance into the Wyrd, te publiceren. Waarom dit verschil met de internationale editie? Nu ja, het geeft toegang tot bolcom en veel Nederlandse en Vlaamse zoekpagina's. 

Nederlands en Vlaanderen hebben wel de primeur, want Brave New Books heeft het vrij snel uitgebracht terwijl de internationale editie nog op zich laat wachten. 

In tegenstelling tot de boodschap bij de notering van Escape from Neverland, overigens, is Escape from Neverland wel degenlijk verkrijgbaar, Google de titel en deze verschijnt wel. De boodschap "dit boek is niet meer verkrijgbaar" op Hebban schijnt te maken hebben met onderlinge afspraken/regels tussen websites, de bolcom notering kan kennelijk niet met derden gedeeld worden. Nu ja, gewoon even doorzoeken. 

Indertussen begin ik steeds meer te focussen op de nieuwe Wyrde Woods series, welke zich in de jaren '40 afspelen, toen de in de recensie genoemde Joy en Willick zelf nog kinderen waren.

Dit gaat gepaard met leuk veldonderzoek. Om een bos waar de meeste mensen niet indurven vanwege de spoken goed te kunnen beschrijven ga ik volgende week een nachtje doorbrengen bij Fright Corner in de Screaming Woods in Kent. Zo heet het echt allemaal, ik ben zeer benieuwd.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Even een korte update

Gesponsorde boeken