Blogpost: juutjex

Fangirl diary: hello me

heeey!

Ik ben nieuw op deze site, en dacht 'laat ik me even voorstellen!'
Dus bij deze, 'hallo!'. Mijn naam is Judith, maar dat heb je vast al gezien... Ik ben een grote (ook al ben ik maar 1.62) fangril. Ik ben verslaaft aan boeken/films/series enzovoort. Ik ben vooral heel erg fan van:
-The maze runner
-The hunger games
-The mortal instruments
-Harry Potter
-Percy Jackson
-Divergent
-Sherlock Holmes
(en ookal zijn hier geen boeken van, ik ben ook fan van:
-Supernatural
-Teen wolf)
I know, i know... Het is een lannngggeee lijst met fandoms. En dan vraag je je vast af 'hoezo heeft ze hier tijd voor?' het antwoord is simpel, die tijd heb ik niet. Want naast fangirl zijn heb ik ook een fulltime baan die heet 'school en huiswerk' en daar moet al mijn tijd eigenlijk naartoe.Ik hoop dat dit genoeg introductie is. Het zou leuk zijn als je mijn pagina liked of even reageerd. Wat ik ook erg leuk zou vinden is als je even mijn fanaccount op instagram volgt, #thesethingsijustlove. 
See you!XXX

Reacties op: Fangirl diary: hello me

Gesponsorde boeken