Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Fijne eerste kerstdag!

25-12-2018 2 reacties
Goede avond allemaal,
Vandaag 25-12-2018 is het eerste kerstdag. De leukste tijd van het jaar vol met gezelligheid, eten, cadeau's en heel veel liefde. Bij ons thuis was het lekker prive, rustig en gezellig (m'n ouders en ik vieren het liever met ons drietjes.) We hebben lekker cadeau's uitgepakt, gegourmet en een heleboel lekkers gegeten (kerst is een excuus om los te gaan.) Gisteren was er geen blog, omdat er niets te vertellen was. En dan komt nu m'n kerstboekhaul (ben lekker verwend.)

Kerstboekhaul van 25-12-2018:
The crimes of Grindelwald (Original screenplay) van J.K. Rowling.
Het magische archief van Signe Bergstrom.
Roeien naar de Volewijck van Suzanne Wouda.
Wie niet weg is van M.J. Arlidge.
Het nieuwe spookhuis van Tjerk Noordraven.
Caraval van Stephanie Garber.
The princess' handbook.

Een hele grote haul en dat is niet het enige wat ik heb gekregen, maar dat ga ik niet allemaal melden, alleen de boeken (ik ben heel erg verwend dit jaar.)

Het boek van 25-12-2018:
(Begonnen) 287 blz gelezen uit het boek The crimes of Grindelwald (original screenplay) van J.K. Rowling  (uitgelezen.)

Van het boek The crimes of Grindelwald (original screenplay) komt geen recensie, zou er heel erg graag eentje schrijven, maar als het om de Harry Potter wereld gaat, kan ik doordraaien (ben een megafan en de recensie zou dan kilometers lang worden.)

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Fijne eerste kerstdag!