Laurie Hebban Team

Blogpost: Laurie

Flashback Friday: Hoeveel heb ik eigenlijk gelezen? #1

09-08-2019 door Laurie 3 reacties
Ik neem me voor wat vaker te cross posten vanaf mijn eigen blog, zo ook dit nieuwe item. Op de blog van Kwante kwam ik de serie “shopaholic exposed” tegen. Zij heeft het weer van Candyce & Isabelle, waar deze serie “looking back on our bookhauls” heet. Het komt erop neer dat je naar je oude bookhauls gaat kijken en checkt hoeveel je van die toen gekochte of gekregen boeken al hebt gelezen. Ik mag met mijn enorme hauls ook wel eens op de biechtstoel, dus ik neem deze serie over en laat deze maandelijks, op de eerste vrijdag van de maand, terugkeren op mijn blog.

En nu dus even de tweede vrijdag van de maand....

Vandaag gaan we terug naar mijn aller eerste bookhaul, die van maart 2017.

Blind date van Marelle Boersma
Dit boek heb ik uit mijn toenmalige Bookchoice pakket gehaald en ik heb het nog niet gelezen. Volgens mij heb ik dit boek zelfs niet meer.

Scarlet van Marissa Meyer
Natuurlijk heb ik deze gelezen! En zelfs al herlezen. The Lunar Chronicles is een van mijn favoriete series ever.

Cress van Marissa Meyer
Uiteraard ook gelezen en herlezen, check.

Harteloos van Marissa Meyer
Hier ben ik in begonnen, maar nooit uitgelezen. Dit bleek niet mijn boek.

Wat jij niet ziet van Eric Lindström
Yes, gelezen. Ik was aangenaam verrast door dit boek, de representatie van een blind iemand was verrassend goed.

54 Minuten van Marieke Nijkamp
Dit boek heb ik ook gelezen en ik vond het een beetje tussen wal en schip vallen. Ik voelde die hype niet.

2C van Mirjam Mous
Naughty, dit boek heb ik nog niet gelezen. Het spreekt me eigenlijk ook niet meer zo aan.

Sterrenstof van Krystal Sutherland
Dit boek heb ik ook gelezen, wel pas afgelopen jaar.

Deze bookhaul viel nog wel mee. Tijd om de balans op te maken.
- Toegevoegd: 8
- Gelezen: 5,5. Harteloos bleek toch niet mijn ding te zijn.
- Niet gelezen: 2,5

In maart 2017 viel het reuze mee, maar ik weet dat ik volgende maand echt een grote haul heb en waarschijnlijk diep door het stof mag. Heb jij een of meerdere van deze boeken in je kast staan en zijn deze gelezen of nog steeds ongelezen?

Lees verder op mijn site

Reacties op: Flashback Friday: Hoeveel heb ik eigenlijk gelezen? #1

Gesponsorde boeken