Blogpost: Franka vd Elsen - Welten

Franka van den Elsen was op Bookstoreday

Ik, als ernstig lees- en boekenverslaafde kan deze dag toch niet aan me voorbij laten gaan, dus bracht ik een bezoekje aan mijn favoriete boekenwinkel: De ganzenveer in Helmond. Mijn motto is: boeken koop je in een boekenwinkel en niet online!
De Ganzenveer was er klaar voor: de klanten werden, zoals altijd, met open armen ontvangen maar op deze dag met vele leuke aanbiedingen en zelfs aan koffie met wat lekkers was gedacht.
Heerlijk om mijn gemak rondgesnuffeld en geluisterd naar de adviezen van de medewerkers, na een lang wikken en wegen (welke boeken mogen er met mij mee naar huis) heb ik vier boeken gekozen, en ook nog een mooi voorleesboek als kraamkadootje gescoord.

Wat een boekengeluk,
mijn dag kan niet meer stuk!

Ik kocht: De zusterklokken / de dochters van de kapitein / het huis voor ongewenste meisjes / het ontrafelen van het leven.
Het voorleesboek: De verhalen van kleine beer

Reacties op: Franka van den Elsen was op Bookstoreday

Gesponsorde boeken