Frank Norbert Rieter Auteur

Blogpost: Frank Norbert Rieter

Franks literaire zomeractiviteiten

Ik vind het leuk om iedereen op de hoogte te houden van mijn literaire activiteiten en er staan er de komende tijd een paar op stapel.

In het weekend van 6 en 7 juni neem ik deel aan het kunstproject 'Over de grens'. Ik heb gedichten geschreven bij een fotoserie van kunstenares Marjo Wiltingh. De gedichten worden ten toon gesteld als fotoprint op dibond en zijn, net als de foto's, dat weekend ook te koop. Ik ben een groot deel van het weekend op de prachtige locatie in Kranenborg aanwezig en treed op. Uiteraard draag ik de voor de gelegenheid geschreven gedichten voor, en zal een paar toepasselijke fragmenten voorlezen uit 'Onze loodgieter'. De tijden van mijn optreden(s) publiceer ik te zijner tijd op mijn website.

Op 12 juli verschijnt Kiki; ‘een lief klein boekje over een grote boze wereld’.
Kiki was een inzending voor de Paul Harland Prijs 2014 en behaalde de vijfde plaats.
Het is een uitgave in eigen beheer en is alleen bij voorinschrijving verkrijgbaar.
Er worden niet meer exemplaren van gemaakt dan er mensen op hebben ingeschreven.
Het boekje telt 24 pagina’s en wordt voorzien van illustraties. Het wordt gestencild en handgebonden bij Knust in Nijmegen.
- Het boekje kost EUR 9 (excl. verzenden), EUR 11 met verzendkosten
- Inschrijven kan tot uiterlijk 5 juli via kiki@frankrieter.nl
- De boekpresentatie is op zondag 12 juli om 15.00 uur in Nijmegen In de pdf-bijlage vind je alles wat je zou willen eten over deze uitgave, inclusief enige aanbevelingen en persoonlijke ontboezemingen.

Sinds kort organiseer ik een maandelijkse literaire avond in Café Tati in Nijmegen onder de naam Lettervreters. Het is een luchtig gebeuren, waarbij een literatuurquiz de rode draad van de avond vormt. Iedere maand heb ik een schrijver uit Nijmegen te gast, met wie we tussen de quizvragen bijpraten. Aankomende keer, op donderdag 4 juni, schuift dichter Harry van de Vijfeijke aan.
Lettervreters is iedere eerste donderdag van de maand, vanaf 20.00 uur.

Tot slot een link naar twee websites van anderen die ik graag onder de aandacht breng;

Mark Kramer heeft een leuke website waar hij boekenkasten uitlicht. Die van ons was enige weken terug aan de beurt.

Mijn neef Olivier Rieter is een cultureel webtijdschrift begonnen met de naam Barbarus. Wie wat naar beneden scrolt, komt ook een bijdrage van mij tegen.

Reacties op: Franks literaire zomeractiviteiten

Gesponsorde boeken