Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Free your mind en weet waarover je praat

Lezeres Dalia reaguurt: Je schrijft elke dag een kwartier!?! En daar wil je een roman mee halen? Dat noem je dus 'transpiratie'? Ik heb gehoord dat ECHTE schrijvers uren per dag aan hun boek ploeterden. Waar is die deadline ergens? In 2050?

Schrijver Erik antwoordt: Dag Dalia, bedankt voor je reactie, ook al blijkt daaruit dat jij mij en mijn werk totaal niet kent. Geeft niet, ik praat je graag even bij. Ja, ik schrijf elke dag minimaal een kwartier. Soms meer en soms ook niet. Naast mijn schrijverschap heb ik namelijk nog een baan voor 40 uur in de week en ook nog een relatie en een huishouden. Genoeg te doen, dus. Vergis je niet, ik zou graag uuuuren per dag willen schrijven, maar dat haal ik lang niet altijd tenzij ik iets of iemand anders tekort doe. ECHTE schrijvers? Beste Dalia, ik BEN een echte schrijver met al 2 gepubliceerde boeken op mijn naam. Momenteel werk ik aan nummer 3 en de deadline daarvan is 1 oktober 2019. Iets wat je makkelijk had kunnen weten als je je iets meer in mij had verdiept. Maar opnieuw: geeft niets, ik help je wel op weg. Om her beeld af te maken: wanneer ik volgend jaar nummer 3 in de winkels heb liggen, heb ik een heel fraai gemiddelde van 1 uitgegeven boek per 2 jaar. Niet gek, vind ik. Maar als jij het beter kunt of weet, hoor ik het graag hoor! Misschien kan ik nog iets van je leren.

Reacties op: Free your mind en weet waarover je praat

Gesponsorde boeken