Miriam Dubbeldam-Druijff Auteur

Blogpost: Miriam Dubbeldam-Druijff

Gaaf nieuws over mijn boek

Ik kreeg vanmorgen deze mail naar aanleiding van mijn aanschafsuggestie Hartelijk dank voor onderstaande aanschafsuggestie. Het betreft een door u zelfgeschreven boek dat vorig najaar is uitgekomen en tot op heden nog niet door onze vaste leverancier is aangeboden. Het kan zijn dat men deze titel niet heeft gesignaleerd. Vandaar dat ik hen nog een mail ga sturen. Dit kan resulteren in een landelijk aanbod voor alle openbare bibliotheken in Nederland, waardoor zodoende uw boek ook elders in het land in bibliotheken kan terechtkomen. Na wat onderzoek ben ik erachter gekomen dat u in Arnhem woont en ook lid van Bibliotheek Arnhem bent. Uw boek zou vanwege uw Arnhemse achtergrond prima kunnen passen in de waargebeurd-collecties van Bibliotheek Arnhem. Bij bol las ik informatie en een recensie over dit boek. Het heeft me ervan overtuigd om nu een exemplaar voor Rozet (= Bibliotheek Centrum) en een exemplaar voor Bibliotheek Kronenburg te gaan bestellen. Mogelijk gaan we het ook nog opnemen in onze Gelderland-bibliotheekcollectie. Daarvoor ga ik de desbetreffende collectioneur benaderen. Na levering zal het nog wel een aantal weken duren totdat de boeken ‘uitleenklaar’ zijn gemaakt (er zijn nog diverse bewerkingen nodig: titelbeschrijving maken, verstevigen en plastificeren, rugetiket, uitleenchip, etc.). Houdt u dus komende tijd onze catalogus op de website in de gaten. Zodra u bij de titelbeschrijving van het boek onze vindplaatsgegevens ziet staan is het beschikbaar voor uitleen en kan er evt. ook gereserveerd worden.

Reacties op: Gaaf nieuws over mijn boek

Gesponsorde boeken