Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Nathalie Pagie Auteur

Blogpost: Nathalie Pagie

Gat in de lucht

Yes! Volgende maand mag ik dan eindelijk mijn derde thriller 'Paradijsvogels' presenteren. Met mijn uitgever en een bevriende boekhandelaar zet ik deze weken de laatste puntjes op de i om er een leuke en bijzondere bijeenkomst van te maken. Na het schrijven van het boek zelf - want dat blijft onbetwist het allerfijnst - vind ik dit een van de tofste dingen om te doen. Vorig jaar sprong ik een gat in de lucht toen bleek dat Sarah Bettens van K's Choice het eerste exemplaar van De Campus in ontvangst wilde nemen. Wie dat dit jaar doet? Dan houd ik nog even geheim :) Maar de voorpret is enorm!

Paradijsvogels speelt zich af op Aruba, een eiland dat ik twee keer heb bezocht. De eigen sfeer, de temperatuur, de geur, de wind, het heerlijke eten en de relaxte metaliteit van de mensen die ik er ontmoette, inspireerde tot het schrijven van een spannend verhaal. Met mysterieuze personages, meerdere verhaallijnen en een aantal verrassingen. Ik ben blij met het resultaat (al kan het natuurlijk altijd beter - dat verandert voor mij nooit) en ben erg benieuwd naar de reacties.

Ondertussen kruip ik op deze regenachtige dag dadelijk stiekem een paar uur mijn tuinhuis in. Met een dikke jas aan en een pot thee bij de hand. Het borrelt en bruist in mijn hoofd. Verschillende personages staan te popelen om zich in een nieuw avontuur te storten. Ze roepen me, waar blijf je nou? Hoog tijd dus om te beginnen aan mijn vierde boek. Als jullie het straks met evenveel plezier lezen als waarmee ik het schrijf, is mijn missie geslaagd.

Fijne dag!
Nathalie 


Reacties op: Gat in de lucht