Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Gekocht op Elfia (deel 1)

In september streek het koninkrijk Elfia voor twee dagen neer in de kasteeltuinen van Arcen. Eén van die dagen was ik er ook bij. Daarover lees je meer in dit bericht.
Naast boeken verkopen, heb ik zelf ook een paar dingen gekocht. Om te beginnen een portie patat, die erg prijzig en erg lekker was. Omdat dat verder niet interessant is, ga ik het in dit drieluik hebben over de andere dingen die ik gekocht heb.

Aflevering 1: een ansichtkaart.
Garvin Pouw, die met mij en een paar anderen de kraam van Godijn Publishing opvulde, had een aantal door hem zelf getekende ansichtkaarten meegenomen. Allemaal met een afbeelding uit Valtada, de fantasywereld waarin zijn boeken zich afspelen. Op één van die afbeeldingen stond Sivia de meernimf. Ik was meteen verliefd op haar. Ze heeft een eigen verhaal in de verhalenbundel Achterblijvers.
Thuis heb ik een mooie bijpassende lijst gekocht en nu kijkt Sivia met me mee als ik aan het schrijven ben.

Heb jij ook een fanatsy of science fiction gerelateerde ansichtkaart en uit welk boek of serie komt deze? Ik ben benieuwd naar de reacties en stuur vooral een foto mee.

c62cc776d6b7c7da61f7d8e6b7f2120e.jpgb8aacb44ee870ff98ff4401f8ca0d05e.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Gekocht op Elfia (deel 1)

Gesponsorde boeken