Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Elly Koster Auteur

Blogpost: Elly Koster

Genomineerd voor de Valentijnprijs 2017!

Het is bijna niet te geloven maar mijn roman Vier het leven is genomineerd voor de Valentijnprijs 2017! De Valentijnprijs is een prijs voor het beste romantische boek. Nee, het is zeker niet te geloven, omdat het de tweede keer is dat een van mijn boeken meedingt naar deze prijs. Vorig jaar werd mijn roman Blind vertrouwen genomineerd en dat was al helemaal geweldig. Kun je nagaan hoe leuk het is dat Vier het leven door een vakkundige jury uit een lange lijst van inzendingen is uitgekozen en nu samen met vier boeken van andere schrijfsters op een shortlist is geplaatst.
Maar… je voelt hem al aankomen, er mag weer gestemd worden op jouw favoriete boek uit deze lijst van 5 boeken. De concurrentie is groot, dus iedere stem voor Vier het leven is zeer welkom. 

Je kunt hier je stem uitbrengen. 

Wie op mijn boek stemt en anderen vraagt hetzelfde te doen: Fijn! Alvast heel veel dank! 
Vier het leven is een boek dat veel voor mij betekent, een soort reis door het leven van mijzelf en enkele van mijn naasten. Een boek met een lach en een traan. 
We zullen zien hoe alles verloopt en ondertussen spring ik een gat in de lucht, net zoals de vrouw op de voorkant van Vier het leven.

Wil je weten waarover Vier het leven gaat? Dat is hier te lezen.

Op 11 februari vindt het Valentijnfestival plaats in Het Oude Tolhuys in Utrecht. Op die dag wordt de winnaar van de Valentijnprijs gehuldigd en valt er daarnaast van alles te beleven. Je kunt via de website van het Valentijngenootschap kaarten bestellen voor dit evenement. Wie weet komen wij elkaar 11 februari tegen. Ik kijk ernaar uit!


Reacties op: Genomineerd voor de Valentijnprijs 2017!