Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Janine van der Hulst Auteur

Blogpost: Janine van der Hulst

Gratis e-book 'Zo schrijf je een Feestgedicht'

803720fba71fb389e5a3ea53b9af567e.pngOm te vieren dat ik ik nu officieel docent creatief schrijven ben, krijg je een cadeautje van mij.

Handig als je nog even op de valreep een gedicht moet schrijven voor een 
jubilerende collega, jarige job of bruisend bruidspaar. Met de instructies en tips in dit gratis e-book lukt het je om in een half uur een gedicht te schrijven.

Klik daarvoor HIER

Je kunt je ook nog aanmelden voor een cursus creatief schrijven in Harderwijk. Eerst een gratis proefles volgen kan natuurlijk ook ook. 

In slechts acht lessen, verdeeld over twee maanden, leer je de basis van creatief schrijven. Ontdek hoe je als auteur verhalen, gedichten en columns schrijft. Meld je snel aan voor deze kennismakingscursus creatief schrijven.

Op een authentieke en sfeervolle locatie in hartje Harderwijk heet ik je graag welkom. Gezelligheid en saamhorigheid zijn belangrijke ingrediënten. Aanmelden gaat via de site van Cultuurkust Harderwijk. Klik daarvoor HIER.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Gratis e-book 'Zo schrijf je een Feestgedicht'