Blogpost: Yara March

Heb jij ook wel eens Kinsey Millhone willen zijn? Schrijvers die sporen (of niet) #boekenweek #schrijversdiesporen @boekenweek

Wat was ik altijd jaloers op Kinsey Millhone in de boeken van Sue Grafton. Zij had in haar rommelauto (hoe herkenbaar) altijd een onkreukbaar zwart jurkje dat past voor alle gelegenheden. 7dd5855391293981af7346687380a304.jpg

We hebben het zo leuk gepland. Vrijdag naar Haarlem, natuurlijk met de trein. Inchecken in ons hotel en dan starten met een hofjeswandeling. Op zaterdag is het dan tijd voor een bezoek aan enkele van mooie musea die de stad rijk is. We besluiten de dag met het boekenbal voor lezers. Feest!!!

Zondag stappen we opnieuw in de trein. Nu mag ik tijdens een rondrit door Nederland  mijn (toekomstige) lezers gaan voorlezen. Dit jaar doe ik dat met 9 andere schrijvers en we treffen elkaar, bloggers, pers en fans om 16.00 bij Julia’s op het station in Amersfoort. 

Mijn lief heeft al besloten dat we ook ’s morgens Amersfoort alvast aandoen om onze reisbagage in een kluis te stallen. Want ja, ik ben Kinsey Millhone niet en sleep dus makkelijke schoenen mee om te lopen, mooie schoenen mee voor het bal, laarzen voor mijn voorleesoutfit. Daarnaast ook nog eens de laagjeskleding voor de zonmomenten en voor de gure kou. Het moet er ook nog eens elke dag anders uitzien voor de foto’s. Wat dacht je trouwens van reservekleding voor als ik knoei met drank of spijs? 

Ik sta dus voor mijn kledingkast te dubben wat er in mijn koffertje mee moet. Wit of toch maar zwart, blauw of rood? Kinsey Millhone help!!!

f765725f7472e51cb35633cb1705499c.png 

Yara March gaat zondag 15 maart in de trein voorlezen uit eigen werk. (‘Cupcakes en een koffer’, ‘Tango met een knal’ en preview ‘Geknipt voor haar’) Ze doet dit samen met Lydia Rood, Ilse Ruijters , Theo Jongedijk, Katja de Man, Niels Roelen, Sherry Masters, Lily Frank, Eline Stiekema en Leonie Linssen. Via Facebook en Twitter laten de schrijvers weten welk traject ze afleggen. Ze gebruiken daarvoor #schrijversdiesporen. 

Reacties op: Heb jij ook wel eens Kinsey Millhone willen zijn? Schrijvers die sporen (of niet) #boekenweek #schrijversdiesporen @boekenweek

Gesponsorde boeken